Haags Beat Festival

Haags Beat Festival

Op zondag 8 juli van 13:00 tot 22:00 uur presenteert  Stichting Popagenda Scheveningen in samenwerking met het Zuiderparktheater de tweede editie van het Haags Beat Festival! Een eerbetoon aan de artiesten die Den Haag voor eeuwig op de kaart hebben gezet in de geschiedenis van de popmuziek. 

Programma
De organisatie heeft wederom een programma samengesteld om je vingers bij af te likken: Wild Romance, Focus, Massada, De Rest (Polle Eduard), René and the Alligators, Ready to Play Talents: Ode aan de Beat, Jen Min Lau, The Black Albinos en nog vele verrassingen, zoals de grote finaleband met bekende gastzangers- en zangeressen en een grote Haagse Act die wij nu nog niet mogen prijsgeven. De beschrijving en het tijdschema verschijnen ruim vóór aanvang van het festival in verschillende mediakanalen. Voorts delen bekende artiesten en personen uit de Beatgeneratie prachtige anekdotes, gevoed door dagvoorzitter/presentator Fred Zuiderwijk. Wie deze artiesten zijn, blijft nog even een verrassing. En natuurlijk zijn Jaap en Jacqueline Schut van de Schatkamer van de Nederlandse Popmuziek en Museum RockArt ook van de partij.

Eten en drinken
Met de traditioneel Indische cateraar Soeboer en de Hollandse hap van het openluchttheater, maakt de organisatie het feest compleet: samen eten, drinken, kletsen, meet & greet, dansen en vooral genieten van fantastische muziek! 

Over Stichting Popagenda Scheveningen
Stichting Popagenda Scheveningen heeft onder meer als doel live muziek in elk stadsdeel van Den Haag te promoten door het bedenken en organiseren van (grote) popcultuur-maatschappelijke evenementen en festivals voor inwoners, bezoekers en ondernemers van het betreffende stadsdeel.

Het Haagse Beat Festival wordt mede gemaakt door de Gemeente Den Haag-Stadsdeel Escamp.