Jazz in the park: Soul Vibes! Met ParHasard, Steffen Morisson, Yerry Rellum, Michael Varekamp e.a.

2e editie Jazz in the Park in het teken van Soul Vibes
Met: ParHasard, Steffen Morisson, Yerry Rellum, Michael Varekamp, Wiboud Burkens, The Legends en DJ collectief Tabass-Co
 
Op vrijdag 26 augustus aanstaande vindt het tweede minifestival Jazz in the Park plaats. Dit keer staat de editie in het teken van Soul Vibes. Opwindende funk van James Brown, soulklassiekers van Stevie Wonder en zwoele hits van Marvin Gaye passeren de revue. De avond wordt afgetrapt door de upcoming Soulsensatie ParHasard. Steffen Morisson, Yerry Rellum, Michael Varekamp, Wiboud Burkens en The Legends laten de hele avond soul klassiekers van weleer herleven. De DJ’s Alex Montoya & The Soulslammer van DJ collectief Tabass-Co maken de avond compleet en spelen meerdere keren met een live saxofonist. Ticketverkoop is gestart, €10,- p.p. (50% korting Ooievaarspas)

OVER DE ARTIESTEN
 
ParHasard
Deze upcoming vijfmans band van broers bestormt alle festivals in Nederland met hun mix van jaren 90 RnB/Soul/Funk. Ook stonden ze al op het Hongaarse festival Sziget. Ze zijn opgegroeid met het luisteren naar D’angelo, Erykah Badu,  John Mayer, Frank Ocean en Tupac. Muzikale legendes die hen inspireerden in de manier waarop ze nu muziek maken. Ze zijn een ware Spotify’s sensatie met Soul ’n the City. Ze delen graag hun liefde voor soul en funk met het publiek en zorgt ervoor dat jij je hoofd schud en je voeten beweegt. In 2020 verscheen de EP FreakTourique.
 
Steffen Morrison
Steffen Morrison groeide op met de deuntjes, moves & grooves van James Brown, Otis Redding en Marvin Gaye. Ook de harmonieuze tonen van The Crystals, de rock & roll van The Stones en de teksten van Lou Reed hoorde hij in zijn jeugd Als songwriter heeft hij een duidelijke affiniteit met de muziek die ooit het hart en de zielen van velen over de hele wereld deed kloppen. Op authentieke wijze verrast en verleidt zijn gepassioneerde en aanstekelijke performances niet alleen muziekkenners. Zijn uiterlijk en geluid spreken een breed publiek aan.
 
Yerry Rellum
Singer-songwriter Yerry Rellum begon zijn muzikale reis in 2005 met de release van zijn eerste album ‘Exception to the Rule’ onder zijn voormalige artiestennaam Caprice bij het Franse label Quantizers. Hiervan werd het album, de single ‘Insecure’, buitengewoon goed ontvangen in Frankrijk. Kort na de release van het nummer nam zijn carrière een vlucht en trad hij op op het prestigieuze North Sea Jazz festival in 2005 en 2006. In 2016 deed Yerry Rellum mee aan seizoen 7 van The Voice Of Holland en bereikte in februari 2017 de kwartfinales. Zijn single ‘I Feel Love’ kreeg wereldwijd bekendheid.
 
Michael Varekamp, Wiboud Burkens en The Legends
Trompettist Michael Varekamp en toetsenist Wiboud Burkens zijn The Legends. Sinds 2013 maken en produceren ze muzikale theatervoorstellingen in het genre Soul & Jazz. Daarbij is het uitgangspunt de populaire namen en smaakmakers van deze genres in het zonnetje te zetten en the life & times te gebruiken als leidraad voor swingende en inspirerende voorstellingen.
 
Tabass-co
Tabass-co is een eclectisch DJ-collectief dat oud en nieuw vinyl draait op elke gelegenheid of locatie die je maar kunt bedenken. Door de jaren heen hebben ze op een grote verscheidenheid aan feesten en festivals gespeeld, zowel nationaal als internationaal. Tabass-co bestaat uit 3 DJ’s die elk een uniek geluid toevoegen, variërend van Afro, Funk, Latin, Brazil tot Nu Disco en Club sounds. Met een live muzikant zorgt het collectief voor een
geweldige sfeer en een uniek geluid!

Jazz in the Park wordt mede mogelijk gemaakt door VSB Fonds en Gemeente Den Haag.