KNALLEN (5+) – 4BEAT

KNALLEN (5+) – 4BEAT
Wanneer:
25 augustus 2021 @ 14:00 – 15:00
2021-08-25T14:00:00+02:00
2021-08-25T15:00:00+02:00
Waar:
Zuiderparktheater
Henriette Roland Holstweg 100
KNALLEN (5+) – 4BEAT @ Zuiderparktheater

De onvermoeibare drummers van 4Beat komen naar het Zuiderpark met een spetterende voorstelling! Drummen, tikken, klappen, trommelen, zingen, fluiten, trappelen, neuriën, stampen, kortom… KNALLEN!

De vier percussionisten van 4Beat zullen in deze energieke voorstelling het jeugdige publiek wederom kennis laten maken met trommels en ritmes uit de hele wereld. Spetterende drums en percussie uit Afrika, Azië en Latijns Amerika worden gecombineerd met de speciaal voor deze voorstelling geproduceerde sounds van de DJ, oriëntaalse percussie, met zang en dans.
Een opzwepende show waarin dit keer niet veel gepraat wordt, maar waarin de drie percussionisten en de DJ het publiek alle hoeken van het theater laten zien. Het zal heel moeilijk worden op op je plek te blijven zitten!

Musici:

Gianna Tam (Suriname) is de dochter van slagwerker Lucas van Merwijk. Zij heeft de afgelopen 15 jaar Drums United gespeeld. Afgelopen jaar drumde ze in het programma van Edsilia Rombley en heeft ze als gastpercussionist opgetreden bij The Ladies of Soul. Momenteel zingt zij backing vocals bij Trijntje Oosterhuis.

Alper Kekec (Turkije) bespeelt de mystieke oriëntaalse percussie op virtuoze manier. Alper studeerde aan het conservatorium in Izmir, Turkije. Sinds 2006 geeft hij les aan het Codarts conservatorium in Rotterdam . Net als Gianna Tam is hij vast bandlid in de slagwerkgroep Drums United waarmee hij rond de wereld getoerd heeft.

Vernon Chatlein (Curaçao) is percussionist met een achtergrond in Afro-Cubaanse, Latijnse Amerikaanse muziek en jazz. Hij studeerde twee jaar aan het conservatorium in Havana, Cuba en ontving de “Stichting Jazz Talent Award”. Vernon heeft opgetreden met artiesten als Tania Kross (Curaçao), Izaline Calister (Curaçao) en Kuenta i Tambú (NL).

DJ Charlie den Hertog (Nederland) is 24 jaar oud en heeft de opleiding ‘Sound Education’ in Utrecht afgerond. Momenteel studeert hij aan de Herman Brood Academie in Utrecht voor sound producer. Als Dj en producer werkte hij naast 4Beat met een groot aantal uiteenlopende acts en producties.