RAYEN PANDAY: TRIGGER (ISM OOIEVAARSPAS)

RAYEN PANDAY: TRIGGER (ISM OOIEVAARSPAS)
Wanneer:
5 september 2021 @ 21:00 – 22:10
2021-09-05T21:00:00+02:00
2021-09-05T22:10:00+02:00
Waar:
Zuiderparktheater
Henriette Roland Holstweg 100
RAYEN PANDAY: TRIGGER (ISM OOIEVAARSPAS) @ Zuiderparktheater

Waarom is al het nieuws tegenwoordig ‘Breaking News’? Waarom moet je het er tegenwoordig bij zetten als je een foto hebt genomen zónder filters? Waarom hebben we het nodig om constant door van alles en nog wat te worden getriggerd?

De overvloed aan triggers heeft juist een averechts effect. Alles, inclusief jezelf, maar de hele tijd bijzonder vinden… Rayen Panday vraagt zich in zijn vijfde solo af: wat is er nog écht speciaal? Hij is niet te beroerd om de trekker over te halen en dwingt het ene na het andere lachsalvo af. Terwijl hij intussen op zijn eigen, inmiddels zeer succesvolle manier de grappigste verhalen over zichzelf en zijn leven staat te vertellen. En heerlijke nummers zingt, waarbij hij zichzelf op piano begeleidt.

Van alle jonge comedians in Nederland is Rayen Panday degene met de natuurlijkste en meest ontspannen podiumprésence, waarmee hij zich schaart in de traditie van grote Amerikaanse komieken als Eddie Murphy en Jerry Seinfeld.

Over Rayen Panday:

Cabaretier Rayen Panday besluit tijdens zijn rechtenstudie mee te doen aan een open podium. Iets dat hij stiekem al heel lang wilde. Hij wordt gevraagd om mee te doen met het Groninger Studenten Cabaret Festival, waar hij de persoonlijkheidsprijs wint. Sindsdien is Rayen actief als stand-up comedian. Sinds 2016 is hij lid van Comedytrain. Zijn internationale succes werd nog groter toen hij als een van de drie comedians gevraagd werd om een eigen Netflix-special op te nemen.

 

Credits:

Tekst, spel en muziek: Rayen Panday
Regie: Wimie Wilhelm
Vormgeving/lichtontwerp: Wannes van der Veer