Agenda

jun
8
do
Zuiderpark Live: CURTIS HARDING @ Zuiderparktheater
jun 8 @ 20:00 – 22:30
Zuiderpark Live: CURTIS HARDING @ Zuiderparktheater

Curtis Harding voedt zijn psychedelische geluid met pure soul en funk. Zijn nummers zijn een eclectische mix van genres die voortkomt uit de vele muzikale levens die hij heeft geleid. Met zijn evangelische gospel-zingende moeder ging hij mee op tournee door Amerika en later begon hij als kind in Atlanta te rappen. Samen met Cole Alexander van The Black Lips begon Curtis een band en hij was achtergrondzanger bij Cee Lo Green.

In 2015 brak hij door met zijn debuutalbum ‘Soul Power’ en in 2017 opgevolgd door langspeler ‘Face Your Fear’. Zijn meest recente werk ‘If Words Were Flowers’ werd door de Volkskrant omschreven als “een fraai meeslepend soulalbum”“met teksten die stevig in het heden verankerd zijn”. Harding’s stem zorgt gegarandeerd voor kippenvel.

jun
10
za
Zuiderpark Live: PINK PROJECT @ Zuiderparktheater
jun 10 @ 20:00 – 22:30
Zuiderpark Live: PINK PROJECT @ Zuiderparktheater

Het publiek wil Pink Floyd horen, in optima forma, en dát is het doel van Pink Project. Al ruim een kwart eeuw weten zij de muzikale nalatenschap van Pink Floyd vlekkeloos neer te zetten in de theaters en op poppodia. Pink Project wordt door kenners en critici wereldwijd gezien als één van de beste tribute bands. Een bezoekersreactie: “Wat een fantastisch optreden. Tot tranen toe geroerd. Coverband is echt een understatement. Het is Pink Floyd 2.0….

jun
11
zo
Zuiderpark Live: ÁSGEIR @ Zuiderparktheater
jun 11 @ 20:00 – 22:30
Zuiderpark Live: ÁSGEIR @ Zuiderparktheater

Ásgeir heeft als de snelst verkopende artiest van IJslandse bodem niet alleen drie nummer 1 hits op zijn naam staan, ook heeft inmiddels 4  Icelandic Music Awards (Best Album, Best Newcomer, Public Choice & Online Achievement), een Icelandic Kraumur Award en een nominatie voor de prestigieuze Nordic Music Prize in de wacht gesleept. 

aug
12
za
Mama Africa in the Park – Deep Origin Sound System e.a. – ism LITT Events @ Zuiderparktheater
aug 12 @ 19:00 – aug 13 @ 00:00
Mama Africa in the Park – Deep Origin Sound System e.a. – ism LITT Events @ Zuiderparktheater

Mama Africa in the park is een nooit eerder vertoond feest in onze thuisstad. Mama Africa brengt Afrikaanse muziek naar het iconische Zuiderpark in Den Haag. Kom op zaterdag 12 augustus naar het Zuiderparktheater voor de eerste editie van Mama Africa in the Park.

Een viering van moderne Afrikaanse muziek, maar ook van de klassiekers waarmee het begon. Zoals altijd kun je de beste Afro Beats, Azonto, Kuduro, Coupé Décalé, Ndombolo & meer Afrikaanse vibes verwachten! Het Deep Origin Sound System zal speciaal voor deze editie aanwezig zijn om je een mix te brengen van opwindende Amapiano gecombineerd met complementaire Afrikaanse-house/tech.

Meer info volgt. Kaartverkoop start binnenkort!

Mama Africa in the Park wordt mede mogelijk gemaakt door VSB Fonds en Gemeente Den Haag.