Bankje uit Zuiderpark zoekt roots

Bankje uit Zuiderpark zoekt roots

Hallo bezoekers van de website van het Zuiderpark, Ik zal me even voorstellen, in mijn vorig Haags leven schijn ik in het Zuiderpark te hebben gestaan. Het park ging dicht na zonsondergang in die tijd, menig Hagenaar en Hagenees hebben mij beroerd met zijn zitvlak.

Ik ben gemaakt door de firma Horrix. een Haagse meubelfabriek, die gevestigd was aan de Lange Houtstraat. Dit kreeg ik te horen van een gepensioneerde opzichter van de gemeente Den Haag. Ik werd vervangen door de ‘Nieuwe Haagse Bank’ in het jaar 1960. Momenteel sta ik in een tuin in Brabant, mijn huidige eigenaar heeft mij verkregen uit een erfenis van haar Haagse tantes.

Mijn eigenaar en ik willen graag iets weten over mijn achtergrond. Hier zijn ook wat foto’s waar ik sta te schitteren met mijn opgeknapte uiterlijk.

Heeft u informatie over mij?
Mail dit naar bankje@zuiderparkdenhaag.com.

Alvast bedankt voor het lezen en eventuele reactie.

Ik ben een voormailig bankje uit het Zuiderpark in Den Haag en ik ben op zoek naar mijn roots.