Het urban festival BLOCKJAM 2019

Het urban festival BLOCKJAM 2019

Het urban festival BLOCKJAM is wéér neergestreken in het Zuiderpark deze zomer!
Na het succes van 2018 wordt BLOCKJAM dit jaar wederom georganiseerd in het Zuiderpark met de hulp van de gemeente Den Haag.
BLOCKJAM is hét evenement dat voor en door jongeren, afkomstig uit de wijk, wordt georganiseerd. Initiatief nemer Stichting Aight, in samenwerking met Gemeente Den Haag, jongeren en wijkgerichte organisaties, organiseren tijdens de zomer dit gratis cultureel, creatief, informatief en sportief wijkevenement en pakken groots uit met veel leuke optredens, workshops, open podia en nog veel meer activiteiten.

A.s.weekend op zaterdag 13 juli in het Skatepark Zuiderpark.

Tussen 12:00 en 19:00 wordt er tijdens Blockjam een breed scala aan activiteiten aangeboden waaraan iedereen GRATIS kan deelnemen. Denk daarbij aan DJ, rap, breakdance- en streetdance workshops/competities, graffiti workshops, skate- en stepworkshops van de Sweatshop, maar ook basketbal en hacky sack wedstrijden en pannawedstrijden. Ook dit jaar hebben we weer een BMX contest met mooie prijzen gesponsord door Soulcicle in het Zuiderpark met als host Jio Steffens (winnaar Ink Masters). Tevens is er de mogelijkheid om een bijbaantje te scoren bij het standje van de Hoogvliet en zijn er verschillende verenigingen, organisaties en instanties die zichzelf presenteren en informatie verschaffen over hun vaste aanbod. Zoals de GGD Centrum Seksuele Gezondheid en het Jongeren Informatie Punt (JIP).

Op het open podium zullen gedurende de dag verschillende optredens plaatsvinden van zangers, rappers, spokenword, bandjes, dansgroepen en nog veel meer. Talenten uit de wijk krijgen de kans hun skills te laten zien. Dus houdt je van zingen, dansen, muziek maken of heb je een andere gave act? Meld je dan aan voor het open podium via info@aight.nu.

Meer informatie over het programma en de ontwikkelingen rondom BLOCKJAM:
Website – https://www.blockjamdenhaag.nl
Facebook – Blockjam Den Haag
Instagram – Blockjamdenhaag

BlockJam wordt mede mogelijk gemaakt door: stadsdelen Haagse Hout, Loosduinen, Escamp en gemeente Leidschendam-Voorburg, Fonds 1818, Stichting Boschuysen, Vlietwensen, van Ravesteynfonds, Soulcicle, Cultuurschakel, Voor Welzijn, Stichting Mooi, SenW Leidschendam-Voorburg, Hoogvliet, ROC Mondriaan, Stichting Zuiderpark, BSV Het Zuiderpark, Building Better People, Sweatshop, GGD Centrum Seksuele Gezondheid, Stichting Aight, Youth Labb, JIP, Centrum 16/22, The Hague Streetart, St4r, Vlietdagen.