STADSSPELEN 2018

STADSSPELEN 2018

De Stadsspelen zijn weer begonnen! In mei en juni zijn er in elk stadsdeel sportieve evenementen. Met de Stadsspelen brengen we heel Den Haag in beweging! Of je nu 8 of 88 bent, sportief of juist niet. Iedereen kan gratis meedoen met leuke, laagdrempelige en sportieve activiteiten en evenementen in ieder stadsdeel. Houdt deze website in de gaten en volg ons op Facebook voor alle informatie over het programma.

Blijf sporten!

Heb je tijdens de Stadsspelen een leuke sport ontdekt en wil je hiermee verder? Kijk dan op www.heeldenhaagsport.nl voor alle adressen, acties en aanbiedingen van Haagse sportaanbieders.

Grote afsluiting

Op 16 en 17 juni 2018 sluiten we de Stadsspelen af met een groot sportief feest in en rondom Sportcampus Zuiderpark. Je kunt actief mee sporten of gewoon gezellig kijken. Iedereen is welkom!

Toegang en deelname is gratis voor iedereen!

Er is een bomvol programma voor jong en oud, sportief of juist niet! Iedereen kan gratis meedoen met leuke (sportieve) activiteiten. Zowel binnen als buiten. Maar ook op cultureel, culinair en muzikaal gebied is er van alles te beleven.