Tour D’Amour

Op  zaterdag 18 juli geven alle artiesten die hebben meegewerkt aan de Haagse Tour d’ Amour een schitterende voorstelling in het Zuiderparktheater. Met Julie Scott, koperemsemble Residentie Orkest, pianist Roeland Drost, violiste Blishta Hoopman en de Dutch Don’t Dance Division.

De artiesten vieren hun samenwerking door het publiek te trakteren op allerlei verrassende combinaties. De Haagse singer songwriter Julie Scott speelt samen met het koperensemble van het Residentie Orkest. Begenadigd Pianist Roeland Drost, Sintiromarus, violiste Blishta Hoopman, begeleiden de dansers van de Dutch Don’t Dance Division live. Om enkele bijzonderheden vast uit de doeken te doen, maar er is meer. Dit ga je beleven!

De Haagse Tour d’ Amour toerde door vele wijken van Den Haag en kwam in randgemeenten. Bij elkaar organiseerde de professionele artiesten bijna dertig minifestivals en raakten ze vele harten van de mensen. In de tijden van Corona zorgde dat voor ontroering en verbinding. En die verbinding ontstond ook tussen de artiesten zelf, na drie maanden van samenwerking. Wat je op zaterdag 18 juli kunt beleven is vooral die verbinding tussen alle artiesten die hebben meegewerkt aan de Haagse Tour d’ Amour en heel graag hun mooie muziek en dans met jou willen delen!

 

Datum: Zaterdag 18 juli 2020

Aanvangstijd: 16:30 (try-out)  en 20:30

Ticketlink

Prijzen:

-kinderkaartje (t/m 12 jaar) € 11,00 (alleen middagvoorstelling)

-toegang 1 persoon (enkele plaats) € 21,00

-toegang 2 personen binnen een huishouden (dubbele plaats) € 41,00