Verloot je Zooitje

Verloot je Zooitje

VERLOOT JE ZOOITJE 2021 – ZUIDERPARK JE KANSEN LIGGEN VOOR HET OPRAPEN!

Eén van de grootste ergernissen van de burgers van Den Haag is zwerfafval. Aan de oplossing van dit probleem willen we graag bijdragen door middel van gedragsbeïnvloeding, bewustwordingen door bewoners te activeren zelf hun rommel op te ruimen.

Het project Verloot je Zooitje is een zwerfafval-inzamelactie die kinderen, jongeren, bewoners en parkbezoekers stimuleert om zoveel mogelijk (zwerf)afval in te zamelen. Het project is bedoeld om de openbare ruimte zwerfafvalvrij te maken en de burger meer bewust te maken hoe beter om te gaan met hun directe woon- en leefomgeving.

Wil jij kans maken op een Playstation 5? Doe dan gratis mee aan Verloot je Zooitje! Tijdens de hele zomervakantie kun je op verschillende locaties in het Zuiderpark, de Uithof en Bouwlust zwerfafval inleveren. Voor elke 100 gram zwerfafval krijg je één lootje en één sticker. Met de verdiende lootjes maak je kans op super toffe prijzen. En bij een volle spaarkaart met stickers ontvang je ook nog eens een waardebon van € 5,- !

Lees hier alles over het project:

Hier graag de volgende link voor gebruiken www.verlootjezooitje.nl/zuiderpark

Dagelijks geopend van

Zaterdag 17 juli t/m Zondag 29 augustus 2021 van 14:00 tot 20:00

Meer informatie:

Zie www.verlootjezooitje.nl

Locaties