Latin in the Park

Latin in the Park
Wanneer:
5 juli 2024 @ 20:00 – 23:00
2024-07-05T20:00:00+02:00
2024-07-05T23:00:00+02:00
Waar:
Zuiderparktheater
Latin in the Park @ Zuiderparktheater

Latin in the Park is terug! Op vrijdag 5 juli starten we met een reis naar Venezuela!
Een avondvullend programma vol Latijnse live muziek en alle ruimte om te dansen. Voor het voorprogramma is de Venezolaanse artiest Gabo Notario te gast. Voor het hoofdprogramma komt Gerardo Rosales weer terug en speelt hij deze avond samen met het Simon Bolivar Big Band Jazz orkest. De voetjes kunnen van de vloer want er is een grote dansvloer op het podium. Verder zijn e sfeervolle zithoekjes en natuurlijk ijskoude drankjes om mee af te koelen. Koop je tickets á €20,- p.p. in de voorverkoop, of €22,50 op de dag zelf. Kassa is – indien niet uitverkocht – open tot 20.45 uur. Voor houders van een Ooiervaarspas is het €9,50.

Het programma wordt nog bekend, koop nu vast je kaarten.

Er is een grote dansvloer op het podium, sfeervolle zithoekjes en natuurlijk ijskoude drankjes om mee af te koelen. Koop je tickets á €20,- p.p. in de voorverkoop, of €22,50 op de dag zelf. Kassa is – indien niet uitverkocht – open tot 20.45 uur. Voor houders van een Ooiervaarspas is het €9,50.

Over Latin The Hague
Latin The Hague is een jonge, Haagse evenementenorganisatie die geleid wordt door Daniël Patanduk en Rischell Dhanpal. Ze hebben als doel Latijns-Amerikaanse dans- en muziekcultuur evenementen te organiseren in Den Haag en omgeving. Het zijn evenementen die laagdrempelig en toegankelijk zijn. Iedereen is welkom, kan lekker meedansen en genieten van Latijns-Amerikaanse dans- en muziek. Deze zomer neemt Latin the Hague je met maar liefst twee edities van Latin in the Park mee op reis door Latijns-Amerika.

Tip: Ook op vrijdag 2 augustus vindt er een editie van Latin in the Park plaats, dan is het thema Colombia!

Meer weten ? Kijk op https://zuiderparktheater.nl/agenda/latin-in-the-park-venezuelan-edition-i-s-m-latin-the-hague/