Agenda

jun
6
za
The Crave-festival @ Zuiderpark Den haag
jun 6 @ 12:00 – 23:30
The Crave-festival @ Zuiderpark Den haag

Het Crave-festival vertegenwoordigt een breed spectrum van elektronische muziek rond de stad Den Haag. De driedaagse tijdens festival heeft verschillende shows in de stad met het belangrijkste evenement in Zuiderpark. In het park kom je een mix van headbangende techno, groovy disco, swiping house of felle electro tegen. Dit jaar hebben we de mixterreinen van het festivalterrein gedeeltelijk opnieuw ontworpen en nieuwe routes gemaakt om het festival te ontdekken.

In de rest van het weekend raken we de basis op verschillende locaties in de stad. Meer informatie over de locaties en het programma volgt binnenkort. Weekendtickets en weekendupgrades zijn al verkrijgbaar in onze ticketshop.

jun
12
vr
Turqoise Festival
jun 12 @ 15:00 – jun 14 @ 18:00

Festival Info

 

Turks Islamitische Culturele Stichting, die sinds 1988 in Den Haag actief is, is in 2010 begonnen met een Kermis in het Wijkpark in Den Haag. Sinds 2018 is dit avontuur gegroeid tot een Landelijk Festival.

Zoals elke jaar wordt dit jaar ook de Turquoise Festival gehouden in het Haagse Zuiderpark, met de beroemdste artiesten uit Turkije!

Het festival vindt elk jaar plaats in mei of juni. Het Turquoise Festival, dat jaarlijks ongeveer 50.000 bezoekers trekt, verzorgt concerten van beroemde artiesten, folkloristische optredens en shows. Ook is het mogelijk om verschillende smaken, verkoopstands en promotiestands in het festivalterrein te vinden.

In verband met vrede en veiligheid hanteren wij een symbolische toegangsprijs bij de ingangen. Deze toegangsprijs is niet van toepassing op kinderen onder de 10 jaar.

Festival Bilgisi

Hollanda / Lahey’de 1988’den beridir faaliyet gösteren Türk İslam Kültür Vakfı, 2010 yılından beridir Lahey’deki wijkpark’ta kermes ile bu serüvene başlamıştır. 2018 yılından itibaren bu serüven bir festivale dönüşmüş ve Lahey’deki Zuiderpark’a taşınmıştır. 

Her yıl olduğu gibi bu yılda Turquoise Festival, Türkiye’den ünlü sanatçıları Lahey’deki Hollanda’nın en büyük yeşil park alanlarından biri olan Zuiderpark’a getiriyor! 

Festival her yıl mayıs ile haziran aylarında gerçekleşiyor. Her yıl ortalama 50.000 ziyaretçi çeken Turquoise Festival’de 3 gün boyunca aralarında çok ünlü sanatçılarında bulunduğu konserler, folklör ekipleri ve gösteriler yapılmaktadır. Ayrıca, festival alanında çeşitli lezzetler, satış standları ve tanıtım standlarınıda bulmakta mümkün. 

Girişlerimizde huzuru koruma ve güvenlik açısından sembolik bir giriş ücreti alınmakta. Bu ücret 10 yaş ve altı çocuklar için geçerli değildir. 

 

jun
28
zo
Parkpop 2020 @ Zuiderpark Speelweide 1, 2 en 3
jun 28 @ 13:00 – 22:00
Parkpop 2020 @ Zuiderpark Speelweide 1, 2 en 3

Parkpop is the pride of The Hague. Parkpop vindt plaats op zondag 28 juni 2020 in het Zuiderpark in Den Haag. Als een van de grootste Gratis toegankelijke festivals van Europa presenteert Parkpop jaarlijks een batiljon aan artiesten vanuit de hele wereld in het Haagse Zuiderpark. Verwacht een sterk muziekprogramma en geniet tevens van allerlei leuke activiteiten, van de mooie omgeving, van de gezelligheid en van elkaar.

jul
31
vr
Milan Summer Festival @ Zuiderpark Den haag Speelweides
jul 31 @ 14:00 – aug 2 @ 18:00