Stadsspelen Den Haag 2022

Wanneer:
17 september 2022 @ 10:00 – 17:00
2022-09-17T10:00:00+02:00
2022-09-17T17:00:00+02:00
Waar:
Sportcampus Zuiderpark

Stadsspelen Den Haag zijn een jaarlijks, gratis festival waar iedere Hagenaar 2 dagen lang kennis kan maken met het grote sportaanbod van de stad. Er zijn allerlei beweeg- en sportactiviteiten voor oud en jong. Verder zijn er optredens en is er muziek en lekker eten. De Stadsspelen zijn in en rond Sportcampus Zuiderpark.

Stadsspelen Den Haag 2022
Op zaterdag 17 en zondag 18 september 2022 vinden de Stadsspelen Den Haag weer plaats in en rondom Sportcampus Zuiderpark(externe link). De activiteiten duren van 10.00 tot 17.00 uur. Toegang is gratis.

Voor wie
Het festival is geschikt voor iedereen: volwassenen, ouderen en kinderen. Samen plezier hebben staat centraal. Bent u niet gewend om te bewegen, of heeft u overgewicht of een beperking? Ook dan kunt u meedoen.

Wat is er te doen?
Tijdens de Stadsspelen is er van alles te zien en te doen. Bijvoorbeeld:

  • bekende en nieuwe sporten proberen, zoals honkbal, skateboarden, volleybal, badminton, turnen, atletiek en verschillende vechtsportendemonstraties van ervaren sporters en dansers bekijken
  • ontdekken waar u met de Ooievaarspas gratis of met korting sport wanneer u een laag inkomen heeft
  • een gratis fit-test laten afnemen
  • gratis advies over gezonde voeding en een gezonde levensstijl krijgen
  • Vorige keren was het grootste springkussen van Europa op de Stadsspelen en kwam kickbokser Rico Verhoeven een clinic geven. Ook dit jaar zullen er vechtsporters uit de Nederlandse top aanwezig zijn.

Het laatste nieuws over het programma van 2022 vindt u op gogo.denhaag.nl

Uw sportvereniging aanmelden
De Stadsspelen zijn een mooie gelegenheid voor sportaanbieders om 2 dagen lang een sportieve activiteit te organiseren en zichzelf en hun sport op de kaart te zetten.

Wilt u als aanbieder deelnemen aan de Stadsspelen? Stuur dan een e-mail naar sportsupport@denhaag.nl.

Zie hier de plattegrond