Stadsspelen Den Haag 2023

Stadsspelen Den Haag 2023
Wanneer:
24 september 2023 @ 10:00 – 17:00
2023-09-24T10:00:00+02:00
2023-09-24T17:00:00+02:00
Waar:
Sportcampus Zuiderpark
Stadsspelen Den Haag 2023 @ Sportcampus Zuiderpark

De Stadsspelen Den Haag komen er weer aan! Dit jaarlijkse sport- en beweegfeest is hét evenement voor jong en oud en is gratis te bezoeken. In het weekend van 23 en 24 september wordt de omgeving in en rondom de Sportcampus Zuiderpark omgetoverd tot een sport- en beweegfeest met talloze activiteiten, demonstraties, foodtrucks en optredens.

Er is ontzettend veel te doen, te zien en te beleven voor jong en oud. Ontdek nieuwe sporten, bekijk demonstraties van topsporters, volg een clinic of kom gezellig kijken en aanmoedigen. Het festivalterrein staat vol met muziek, dans, lekker eten en drinken. Of je nu wilt deelnemen aan sportactiviteiten of juist wil genieten van het entertainment, er is voor ieder wat wils.

Activiteiten

Er zijn activiteiten voor jong en oud, voor mensen met en zonder beperking. Probeer alle sporten uit of kom gewoon voor de gezelligheid naar de Sportcampus in het Zuiderpark:

  • Probeer verschillende sporten en ontdek welke sport bij jou of jouw kind(eren) past;
  • Neem een kijkje in de indrukwekkende Sportcampus en ontdek hier het sportaanbod;
  • Geniet van de live optredens op het podium;
  • Bekijk een demonstratie of volg een clinic van een topsporter;
  • Ervaar hoe het is om te sporten met een beperking want sport is voor iedereen;
  • Ontdek het sportaanbod van alle sportaanbieders die er zijn en de mogelijkheden om lid te worden bij een vereniging;
  • Geniet van heerlijk eten en drinken op het foodcourt.

Openingstijden en programma

De Stadsspelen zijn op 23 en 24 september vanaf 10:00 uur tot 17:00 uur gratis te bezoeken. Het programma wordt de komende maanden samengesteld. Houd onze website in de gaten voor het laatste nieuws en het actuele aanbod of volg Stadsspelen op social media. Zo ben je als eerste op de hoogte van het toffe programma, de deelnemende sportaanbieders en alle andere informatie over het evenement.