Agenda

jun
29
za
Parkpop Saturday Night @ Speelweide Zuiderpark
jun 29 @ 13:30 – 23:00
Parkpop Saturday Night @ Speelweide Zuiderpark

Parkpop presents PARKPOP SATURDAY NIGHT op zaterdag 29 juni in het Zuiderpark in Den Haag. Met twee podia en een te gekke line-up van nationale en internationale top acts! Maak je op voor een avond vol hits uit de laatste decennia waar gevestigde artiesten en nieuwe acts samen garant staan voor een swingende, zwoele zomeravond in het Haagse Zuiderpark. De kaartverkoop voor Parkpop Saturday Night is direct van start met een Early Bird-actie. Voor de eerste 2.500 tickets geldt een speciaal tarief van €38.50 (incl. servicekosten). Daarna kosten tickets €48,50 (incl. servicekosten).

jun
30
zo
Parkpop @ Speelweide Zuiderpark
jun 30 @ 13:00 – 22:00
jul
14
zo
@ Zuiderparktheater
jul 14 @ 15:00 – 23:00
 @ Zuiderparktheater | Den Haag | Zuid-Holland | Nederland

Afro Beats

The Hague African Festival vindt dit jaar voor de 11e keer plaats onder de noemer Afro Beats. Het festival wordt al jaren met groot succes georganiseerd met als doelstelling de Afrikaanse kunst en cultuur de zichtbaarheid geven die zij verdienen. Diverse artiesten geven optredens op het grote podium van het openluchttheater. Daarnaast is er ook dit jaar weer een speciaal podium voor Haags talent. Veelbelovende artiesten van alle achtergronden krijgen de ruimte om te laten zien wat zij in huis hebben. Verder is het fijn struinen op de Afrikaanse markt en is er een uitgebreid kinderprogramma en een kinderspeelplaats.

____________________________________________________________

Toegang gratis

Consumptiemunten in de voorverkoop
– 8 Consumptiemunten: € 10,00
– 16 Consumptiemunten: € 20,00

Om u sneller te kunnen bedienen werken wij in de horeca met consumptiemunten. Een drankje betaalt u met 2 munten. U kunt de munten al vooraf bestellen in batches van 8 of 16 munten. Aan de kassa krijgt u de bestelde munten uitgereikt. U betaalt geen servicekosten voor de munten en u hoeft niet meer in de rij te staan.

jul
19
vr
De Buurtcamping Zuiderpark 2019 @ Speelweide Zuid
jul 19 – jul 21 hele dag
De Buurtcamping Zuiderpark 2019 @ Speelweide Zuid

ONZE EIGEN CAMPING IN ONS EIGEN ZUIDERPARK!

Van 19 tot en met 21 juli 2019 wordt het Zuiderpark opnieuw omgetoverd tot een echte Buurtcamping! Kom jij logeren in je eigen park?

Drie dagen lang wordt het Zuiderpark een gezellige camping voor alle mensen die de buurt rijk is. Tijdens een potje jeux de boule, al broodjes bakkend rond het kampvuur, gedurende de bonte avond of bij het campingwinkeltje leer je elkaar beter kennen en.. met die pleerol onder de arm zien we er per slot van rekening toch allemaal even knullig uit?

Leer je buren kennen op de buurtcamping!

Kom je ook?

aug
2
vr
Milan Summer Festival @ Zuiderpark Den Haag
aug 2 @ 16:00 – 23:00
aug
3
za
Milan Summer Festival @ Zuiderpark Den Haag
aug 3 @ 14:00 – 23:00
aug
4
zo
Milan Summer Festival @ Zuiderpark Den Haag
aug 4 @ 13:00 – 23:00