Agenda

sep
16
vr
Latin in the Park met Gerardo Rosales & La Vintage & Salsa Workshop & DJ @ Zuiderparktheater
sep 16 @ 18:00 – 23:00

Kom naar de eerste editie van Latin in the Park op vrijdag 16 september aanstaande! Het wordt heerlijk nazomeren op een sfeervolle avond in het teken van Salsa, Bachata en Merengue. Uiteraard wordt hierbij volop gedanst! Gerardo Rosales & La Vintage spelen live salsa en krijgen iedereen in beweging. De percussionist uit Venezuela is een meester in het bespelen van de Conga.
Onder leiding van Windert (Salsaking) is er voorafgaand een salsaworkshop om de kneepjes onder de knie te krijgen. DJ Virgil El Giante verzorgt de muziek tot in de late uurtjes. Er zijn foodtrucks op het terrein, sfeervolle zithoekjes en natuurlijk ijskoude drankjes om mee af te koelen. Koop je tickets á €10,- p.p. in de voorverkoop. Het theatereiland in het Zuiderpark opent vanaf 18.00 uur.

sep
24
za
Jazz in the Park: Miles Vibes! Micheal Varekamp e.a. @ Zuiderparktheater
sep 24 @ 18:00 – 23:00

Deze zomer organiseert het Zuiderparktheater samen met Haags muziekicoon Michael Varekamp & The Legends drie spetterende ‘minifestivals’. Drie zwoele zomeravonden waar de vonken vanaf vliegen en waarbij meesterlijke musici uitgedaagd worden om hun grenzen op te zoeken. Samen met aanstormende professionals, DJ collectief Tabass-Co, foodtrucks en meer wordt het Zuiderparktheater omgetoverd tot een inspirerend festivalterrein. Waan je een avond op legendarische plekken als Woodstock of The Isle of Wight.

Voor 26 augustus (Soul Vibes!) en 24 september(Miles Vibes!) worden ondermeer Steffen Morisson, Yerry Rellum en Jerome Hol verwacht.

sep
25
zo
KORENFESTIVALDENHAAG – Zuiderparktheater @ Zuiderparktheater
sep 25 @ 11:30 – 16:00

Hallo Zangers, Zangeressen en genieters van koormuziek,

Het KORENFESTIVALDENHAAG 2022 gaat definitief door in het Zuiderparktheater op zondag 25 September van 11.30 tot 17.30 uur!
De hele middag is al vol met maar liefst 12 koren en wij nemen aan dat er ook alweer flink geoefend gaat worden.

Wij willen dit jaar ook graag meer eigen vrijwilligers kunnen inzetten met als taak tot het begeleiden van de koren en de beveiliging van de persoonlijke spullen van de koren. Wij zullen hier later nog op terugkomen met meer informatie.

Hartelijke groet en we zien jullie met plezier tegemoet.

Namens KORENFESTIVALDENHAAG 2022
Janet, Piet en Willemijn.