Agenda

sep
18
zo
Musical Autumn Night – Nathan Markuszower Theaterproducties @ Zuiderparktheater
sep 18 @ 19:00 – 20:45

De Musical Autumn Nights staan garant voor de perfecte start van jouw theaterseizoen. April Darby (The Bodyguard & Aida), Esmée Dekker (Rocky Horror Show & Evita), Tessa Sunniva van Tol (Tarzan & Anastasia), David van den Tempel (Titanic & Soldaat van Oranje) en René van Kooten (Evita & Titanic) trakteren je op de beste en mooiste musicalnummers uit hun eigen carrières afwisselend met beroemde klassiekers en nieuwe musicalhits.

Het ensemble zal gevormd worden door studenten van de Dutch Academy of Performing Arts. De muzikale begeleiding ligt in handen van Bernd van den Bosch, Richard Veltman en Richard Zoer.

sep
24
za
Jazz in the Park: Miles Vibes! Micheal Varekamp e.a. @ Zuiderparktheater
sep 24 @ 18:00 – 23:00

Deze zomer organiseert het Zuiderparktheater samen met Haags muziekicoon Michael Varekamp & The Legends drie spetterende ‘minifestivals’. Drie zwoele zomeravonden waar de vonken vanaf vliegen en waarbij meesterlijke musici uitgedaagd worden om hun grenzen op te zoeken. Samen met aanstormende professionals, DJ collectief Tabass-Co, foodtrucks en meer wordt het Zuiderparktheater omgetoverd tot een inspirerend festivalterrein. Waan je een avond op legendarische plekken als Woodstock of The Isle of Wight.

Voor 26 augustus (Soul Vibes!) en 24 september(Miles Vibes!) worden ondermeer Steffen Morisson, Yerry Rellum en Jerome Hol verwacht.

sep
25
zo
KORENFESTIVALDENHAAG – Zuiderparktheater @ Zuiderparktheater
sep 25 @ 11:30 – 16:00

Hallo Zangers, Zangeressen en genieters van koormuziek,

Het KORENFESTIVALDENHAAG 2022 gaat definitief door in het Zuiderparktheater op zondag 25 September van 11.30 tot 17.30 uur!
De hele middag is al vol met maar liefst 12 koren en wij nemen aan dat er ook alweer flink geoefend gaat worden.

Wij willen dit jaar ook graag meer eigen vrijwilligers kunnen inzetten met als taak tot het begeleiden van de koren en de beveiliging van de persoonlijke spullen van de koren. Wij zullen hier later nog op terugkomen met meer informatie.

Hartelijke groet en we zien jullie met plezier tegemoet.

Namens KORENFESTIVALDENHAAG 2022
Janet, Piet en Willemijn.