Kom je kamperen bij De Buurtcamping Zuiderpark?

Kom je kamperen bij De Buurtcamping Zuiderpark?

Op De Buurtcamping ben je de hele dag heerlijk buiten en is iedereen gelijk. Drie dagen lang is het Zuiderpark een klein gemoedelijk dorpje. Bewoond door alle types die de buurt rijk is: van Hagenaars tot Hagenezen, van senioren tot zuigelingen en van muurbloempjes tot druktemakers. Je groet de buurman, praat over koetjes en kalfjes en helpt elkaar een handje. Door samen De Buurtcamping op te bouwen en activiteiten te organiseren leer je je buren tijdens een ontspannen vakantie beter kennen.

Bewoners van de wijken rond het Zuiderpark kunnen vrijdag, 12, zaterdag 13 en zondag 14 juli 2024 hun tentje komen opzetten. Er zullen het hele weekend tal van activiteiten plaatsvinden. Zo kun je komen broodjes bakken bij het kampvuur, knutselen en genieten van muziek. Ook zijn er sport en spel activiteiten, is er een gezamenlijke barbecue en kun je zelf een activiteit organiseren. Genoeg te doen voor jong en oud!

 

Vrijwilligers gezocht

De Buurtcamping Zuiderpark wordt georganiseerd vóór en dóór mensen uit de buurt. Als vrijwilliger help je een gedeelte van de dag met verschillende klusjes.

Dit gaat van water halen tot de receptie draaiende houden, van helpen koken tot het podium klaarmaken, van activiteiten begeleiden tot de barbecue en nog veel meer.Als vrijwilliger houd je natuurlijk wel genoeg tijd over om ontspannen van je weekend te genieten!

Wat krijg je van ons als vrijwilliger?

– Een gratis kampeerplek voor het hele weekend.

– Het hele weekend gratis eten en drinken.

– Een uniek De Buurtcamping Zuiderpark T-shirt.

– Een presentje als bedankje.

– Werken met een prachtig team!

Tante Leen

Heb je geen kampeerspullen? Geen probleem: we hebben van alles op voorraad, dus Tante Leen leent graag iets aan je uit! Stuur ons een mailtje met wat je nodig hebt en wij zorgen ervoor dat jouw kampeerspullen klaar staan!

Kosten

Voor vrijwilligers is het gratis om te kamperen. Wil je je gezin meenemen? Dan kost dit €4,50 voor een volwassene en €0,50 per kind tot 16 jaar. Zin om gewoon lekker op vakantie te komen als kampeerder, dan kost dit €15,00 voor het hele weekend per volwassene (€4,50 met Ooievaarspas) en €2,00 per kind (€0,50 per kind), de tentplek zit bij die prijs inbegrepen.

Aanmelden

Ben jij ook enthousiast geworden? Meld je dan nu aan op  debuurtcamping.nl/campings/denhaag-zuiderpark/ en kom gezellig kamperen met je buren!

Voor vragen of informatie over helpen op de camping of lenen van Tante Leen stuur een email naar: zuiderpark@debuurtcamping.nl