A.S. ZATERDAG 1 DECEMBER RONDLEIDING EETBAARPARK

A.S. ZATERDAG 1 DECEMBER RONDLEIDING EETBAARPARK

A.S. ZATERDAG 1 DECEMBER RONDLEIDING EETBAARPARK -Rondleidingen door Eetbaar Park I (Zuiderpark), uitleg Menno Swaak tussen 14.00-16.00 uur.. Aan de hand van enkele permacultuur ontwerp principes wordt getoond hoe de tuin is opgezet als een duurzame tuin, die kan gaan voorzien in voedsel, energie en grondstoffen.
Daarbij ook aandacht voor hoe recente inzichten en ervaringen met Permacultuur in de tuin geïntegreerd worden. De tuin is in een boeiende fase waarin wordt overgeschakeld naar vooral productie van meerjarige groenten en fruit en minder eenjarige groenten en kruiden.
De uitleg bij de rondleiding houdt rekening met zowel de beginnende als de meer ervaren (moes)tuinier, die over wil gaan naar een tuin waarin meer plaats is voor natuur en een natuurlijk evenwicht.

Maak hier kennis met Permacultuur. Ga de drie ethische principes begrijpen en probeer te snappen hoe de ontwerpprincipes u kunnen helpen uw leven en leefomgeving richting en vorm te geven door te samenwerken met de natuur en haar niet bestrijden en ga er de samenhang en verbanden herkennen. VRIJWILLIGE BIJDRAGE WORDT OP PRIJS GESTELD.

Ga naar de website