Agenda

okt
11
vr
International Pencak Silat Event @ Sportcampus Zuierpark
okt 11 – okt 13 hele dag

International Pencak Silat Event

Pencak Silat is de verzamelnaam voor traditionele krijgskunsten uit Indonesië, Maleisië, Singapore en Brunei.
De Nederlandse Pencak Silat Federatie ondersteunt en promoot deze krijgskunst in al haar facetten voor Nederland door samen met haar leden toernooien, seminars, festivals, etc te organiseren.

jan
31
vr
Nieuwjaarsreceptie Stichting Zuiderpark @ Zuiderpark Den Haag
jan 31 hele dag

Nieuwjaarsreceptie Stichting Zuiderpark 

mei
9
za
Invictus Games 2020 @ Sportcampus Zuiderpark
mei 9 – mei 16 hele dag
Invictus Games 2020 @ Sportcampus Zuiderpark | Den Haag | Zuid-Holland | Nederland

Tijdens de Invictus Games (09-16 mei 2020) worden door de 500 deelnemers maar liefst tien sporten beoefend: atletiek, gewichtheffen, handboogschieten, indoorroeien, JLR Driving Challenge, rolstoelbasketbal, rolstoelrugby, wielrennen, zitvolleybal en zwemmen. Er is een viertal locaties waar de activiteiten zijn gepland. De meeste sporten (negen) vinden plaats in en om het Zuiderpark, bijvoorbeeld in de Sportcampus en bij atletiekvereniging Sparta. Voor het zwemmen is gekozen voor het nieuwe Hofbad, in Ypenburg.

Het Zuiderpark in Den Haag wordt omgetoverd tot een heus Invictus Games Park, waar tal van activiteiten zullen plaatsvinden. Het Invictus Games Park is gratis toegankelijk. Om de deelnemende militairen te steunen en aan te moedigen tijdens hun wedstrijd(en) kun je een toegangskaartje kopen via de website. Zowel in de Sportcampus, het Hofbad, het atletiekcomplex als het Zuiderpark-stadion komen tribunes. Kaartjes zijn te bestellen vanaf €10,-.