Dance Unlimited – Het leukste dansfeest voor mensen met en zonder beperking!

Dance Unlimited - Het leukste dansfeest voor mensen met en zonder beperking!

Dance Unlimited is hét uitgaansspektakel waarbij mensen met en zonder beperking samen kunnen dansen en feesten. De volgende DANCE UNLIMITED is Vrijdagavond 11 Oktober 2019. Deze editie wordt gehouden in Parkoers!

Het initiatief voor dit dansevenement is genomen om mensen met een beperking ook de kans te bieden om een avond te gaan stappen. Maar ook mensen zonder beperking zijn van harte welkom!! Juist de mix van mensen met en zonder beperking maakt deze avond zo bijzonder en een onvergetelijke ervaring. Tijdens de vorige edities ging men volledig uit z’n dak op de verlichte dansvloer en genoot van de spectaculaire optredens.

Een kaartje voor Dance Unlimited kost slechts € 7,50 in de voorverkoop en € 10,00 aan de deur (inclusief 1 drankje). Kijk op de website voor informatie en tickets.

Dance Unlimited wordt mede mogelijk gemaakt door de Gemeente Den Haag, Fonds 1818, de Rabobank en Parkoers Lunchroom. Dance Unlimited is een initiatief van VTV, vrijetijdsbesteding voor mensen met een beperking.