Het Zuiderpark is er voor iedereen, houd het dus schoon!

Het Zuiderpark is er voor iedereen, houd het dus schoon!

Beste bezoekers en gebruikers van het Zuiderpark.

In deze rare tijd van COVID-19 is het grootste gedeelte van Nederland niet naar het buitenland op vakantie. Dit heeft als gevolg dat er méér bezoekers komen naar het park, zoals wandelaars, sporters, gezinnen en BBQ’ers.  Omdat we dit mooie park met elkaar delen geldt voor iedereen, maar speciaal voor de laatste groep ‘Ruim alles op en laat de plek schoon achter’.

Gemeente Den Haag doet zovéél mogelijk om alles op te ruimen net als het project waar de kinderen het zwerfvuil kunnen inleveren  ‘Verloot Je Zooitje’, die de hele maand augustus nog plaats vindt. Dus nogmaals beste BBQ’er, wandelaar, fietser en andere gebruiker van het park, laat uw plek schoon achter veroorzaak niet extra zwerfvuil.

Dit geldt natuurlijk niet alléén voor de plekken waar gebarbecued mag worden, maar voor het hele park. Een aandachtspuntje zijn de spaarzame parkeerterreinen waar te vaak de auto wordt leeg gemaakt en de rotzooi op straat wordt gedumpt. Een parkeerterrein wat hier uitspringt is het parkeerterrein van HDV naast de stoomtreinen. Laten we met ze allen het Zuiderpark schoon houden en begin bij u zelf. Zien doet volgen lijkt me… dus nogmaals laten we met zijn allen dit doen!

Het bestuur van Stichting Zuiderpark wenst iedereen nog een fijne zomer en maak gebruik van het park met inachtneming van de laatste RIVM richtlijnen.