Zet je brein in beweging! – Sportcampus Zuiderpark

Zet je brein in beweging! - Sportcampus Zuiderpark

De Olympische Spelen zijn inmiddels in volle gang! In Den Haag organiseren we tal van toffe activiteiten voor alle doelgroepen en in alle stadsdelen. Ook voor senioren organiseren we veel leuke activiteiten. We nodigen je graag uit om mee te doen met deze activiteiten of dit bericht te delen voor wie het interessant is. 

Zet je brein in beweging!
Op de Sportcampus in het Zuiderpark presenteren de denksportbonden hun sport van vrijdag 30 juli t/m zondag 1 augustus . Zo worden Schaak- en Go wedstrijden georganiseerd, zijn er demonstraties en kun je zelf een spelletje meespelen! Daarnaast worden ook de sporten dammen en bridgen aangeboden! Zie de denksportkrant in de bijlage voor meer informatie. Hier kan je ook vinden bij welke Haagse verenigingen je terecht kan om deze sport uit te oefenen. 

Datum: Vrijdag 30 juli t/m zondag 1 augustus
Tijd: 13.00u - 18.00
Locatie: Zuiderpark, Mr. P. Droogleever Fortuynweg 22, Den Haag

Walking Handbal
Op zaterdag 7 augustus organiseren we walking handbal op locatie Zuiderpark. Het Handbalverbond zal hier clinics en demo's geven. Ook deze sport is uitermate geschikt voor ouderen. Dus vind je het leuk om een balletje te gooien? Dan ben je van harte welkom om te komen kijken en natuurlijk ook om mee te doen! 

Datum: Zaterdag 7 augustus
Tijd: 13.00u - 18.00
Locatie: Zuiderpark, Mr. P. Droogleever Fortuynweg 16, Den Haag

Aanmelden niet verplicht!
Voor al deze GRATIS activiteiten is het niet nodig om aan te melden! Kom gewoon gezellig langs om te kijken of mee te doen! Je bent van harte welkom! Op deze locaties gelden de richtlijnen van het RIVM voor laagdrempelig sportaanbod. Dat betekent: Als je aan het sporten bent hoef je geen 1,5m afstand te houden. Kom je kijken, dan vragen we je om 1,5m afstand te houden tot de andere bezoekers.

Deze activiteiten zijn vooral gericht op senioren. Natuurlijk zijn er ook heel veel activiteiten voor andere doelgroepen zoals jongeren en mensen met een beperking. Meer informatie over het volledige programma van het TeamNL Olympic Festival vind je via www.teamnl.org/festival.

Nog vragen? Mail ons gerust naar meedoen@teamnlolympicfestival.nl.

Heel graag tot ziens op het TeamNL Olympic Festival!

Met sportieve groet,

Niels van Vliet

Projectteam TeamNL Olympic Festival - Gemeente Den Haag