Praat mee over sport in de stadsgesprekken

Praat mee over sport in de stadsgesprekken

Hoe kunnen alle Hagenaars bewegen en sporten? Welke hulp hebben sportverenigingen hiervoor nodig? Wat vindt u hierbij belangrijk?
Meld u aan voor de stadsgesprekken op 21 en 27 maart en laat uw mening horen.

Heeft u ideeën over sporten en bewegen in Den Haag? Praat dan mee tijdens de stadsgesprekken over sport op 21 en 27 maart in Sportcampus Zuiderpark.

Iedereen is welkom

Alle Hagenaars moeten de kans krijgen om te sporten en bewegen. Inwoners weten zelf het beste wat voor hen werkt, daarom worden zij uitgenodigd om hierover mee te praten. Om mee te praten hoeft u niet zelf te sporten of actief te zijn bij een sportvereniging. Iedereen is welkom bij de stadsgesprekken over sporten en bewegen.

Het stadsgesprek op donderdag 21 maart gaat over ‘Vitale verenigingen’ en op woensdag 27 maart is het onderwerp ‘Alle Hagenaars in beweging’. Op beide avonden praat u mee aan zogenaamde thematafels. Op het aanmeldformulier vindt u hier meer informatie over. Aanmelden kan tot en met zondag 17 maart.

Haags Sportakkoord

De resultaten van de stadsgesprekken komen in het Haags Sportakkoord. In dit plan staan de wensen en afspraken voor sport in Den Haag tot 2022. Denk hierbij aan de toekomst van sportverenigingen of het aanmoedigen van minder actieve Hagenaars. Het Haags Sportakkoord wordt nog voor deze zomer bekendgemaakt.

 

Bron: Gemeente Den Haag